La Policia Municipal de Mollet guanya el 6è Campionat de Tir Policial Ciutat de Mollet

Dissabte a les dues de la tarda, un cop finalitzades les proves, tots els participants, àrbitres i col·laboradors es van reunir al restaurant Can Prat per tal de fer l'entrega dels trofeus i procedir al dinar de cloenda. La competició

Els dies 24, 25 i 26 de setembre l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya va reunir el 6è Campionat de Tir Policial Ciutat de Mollet. L'edició d'enguany s'ha vist ampliada en un dia i en el nombre d'equips participants, un total de 40 segons es va anunciar durant l'entrega de trofeus. El primer premi, i la copa, d'aquesta edició se'l va endur la Policia Municipal de Mollet, gràcies a l'actuació i la puntuació obtingudes a les proves realitzades durant els tres dies. El campionat va comptar amb la participació de policies locals de Catalunya, així com els Mossos d'Esquadra, el Cos Nacional de Policia o la Guàrdia Civil, entre altres.

Dissabte a les dues de la tarda, un cop finalitzades les proves, tots els participants, àrbitres i col·laboradors es van reunir al restaurant Can Prat per tal de fer l'entrega dels trofeus i procedir al dinar de cloenda. Abans de l'àpat, l'alcalde Josep Monràs i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Garzón, van entregar els respectius premis i trofeus als guanyadors individuals i per equips d'aquesta trobada.

De cara l'any 2010 Mollet estudiarà la possibilitat de ser la seu del Campionat de Catalunya per a Policies Locals de Tir de Pràctica Policial, actualment a la ciutat de Lleida.

 

Edicions locals