La teràpia en el medi aquàtic, eix del seminari entorn els centres d’atenció precoç

El centre cívic l’Era acollia dilluns les classes teòriques de les jornades. Avui, els participants realitzaran les sessions pràctiques a la piscina de Ca n’Arimon

Intercanviar experiències i unificar criteris d'atenció a partir de l'exposició dels participants són dos dels principals objectius del seminari sobre la teràpia en el medi aquàtic en els centres d'atenció precoç que acull aquests dies Mollet. En aquest sentit, ahir els participants van realitzar les sessions teòriques a l'Era, on diverses fisioterapeutes de renom van parlar sobre les línies de treball que segueixen amb els infants amb trastorns de desenvolupament. Avui, però, serà el dia de "ficar-se a l'aigua", ja que la seixantena de persones que realitzen el curs podran realitzar pràctiques a la piscina de Ca n'Arimon.

El seminari està organitzat pel Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de Mollet i l'Associació Catalana d'Atenció Precoç. El projecte, a més, compta amb el reconeixement de la Societat Espanyola de Fisioteràpia en Pediatria.

 

 

Edicions locals