La Bombeta crea una nova web en el marc del segon aniversari de l’entitat

“Fins ara teníem un bloc, però ens hem trobat en un moment en que hi havia molta informació que estava desordenada, i volíem fer arribar a la gent tot el que fem”, explicaven ahir els responsables de l’organit

Tenir un espai on accedir de manera àgil a tota l'activitat que es da des de la Bombeta. Aquest és el principal motiu pel qual els membres de La Bombeta han decidit crear una nova web. En aquest sentit, els membres de l'entitat asseguren que volen que la web, tal i como mostra la filosofia de l'organització, sigui "una eina vivia on tothom pugui participar". Així, la nova web compta amb informació corporativa, un calendari d'activitats i una descripció dels projectes que es porten a terme, entre d'altres. D'aquesta manera, amb el canvi de bloc a web, La Bombeta realitza un canvi estètic, estructural i conceptual; i es planteja en el futur crear noves eines, com ara un fòrum i enquestes. "Hi ha moltes possibilitats per fer-la créixer", afirmen des de l'entitat.

La Bombeta és una entitat molletana que va néixer ara fa dos anys fruit del neguit d'un conjunt de ciutadans per la cultura. Atiar el foc associatiu, incentivar que l'art i la cultura formin part de la vida quotidiana i crear un lloc d'intercanvi cultural són els tres objectius de l'entitat, segons Esther Freixa, membre de La Bombeta, i afegeix: "La web és un reflexa de tota la feina que em portat a terme des de fa tres anys i dóna moltes perspectives de futur".

 

Edicions locals