L’Open Molletauto de Tennis Taula acull més d’un centenar de participants

Dissabte al matí, el pavelló de Riera Seca s’omplia per donar a conèixer aquest esport, on van participar persones de totes les edats

Un centenar de persones van participar dissabte al matí en una nova edició de l'Open Molletauto de Tennis Taula, organitzat pel Club 2002 Mollet Tennis de Taula. Així, el pavelló de Riera Seca s'omplia per donar a conèixer aquest esport, on van participar persones de totes les edats. I és que el torneig es va dividir en quatre categories, on van haver-hi premis pels primers classificats. En aquest sentit, en la categoria absoluta de federats, Agustí Martin va quedar en primer lloc, després de guanyar en la final per 3-0 a Alex Vidal. Així mateix, Daniel Remus es va endur el primer lloc en absoluts no federats, seguit de Emili Asensi. En les categories inferiors, Roberto Alejandro Vargas es va endur el campionat en nens menors de 12 anys, seguit de prop per Wanda Lu. I en infants de 13 a 16 anys, Raziul Islam es va endur el torneig, seguit de Eduard Felip.

D'altra banda, durant tot el matí Opel Molletauto, patrocinador del torneig, va mostrar a l'exterior de Riera Seca els darrers models de la marca. Així, les persones que s'apropessin fins aquest espai podien veure per dins i per fora els nous models.

 

 

Edicions locals