Al voltant d’un miler de persones participen en el Festival d’Electrònica al parc de Ca l’Estrada

Durant tot el dia van sonar diferents estils dins del món de la música electrònica de la mà de més d’una trentena d’artistes

El parc de Ca l'Estrada va acollir durant tot dissabte el Festival d'Electrònica de Mollet (FEM), on hi van participar entre 800 i 1000 persones, segons els organitzadors. L'objectiu era clar: promoure la música electrònica i donar a conèixer als ciutadans de Mollet estils més alternatius. En aquest sentit, Pere Batlle, de l'Associació Alterna Mollet, assegura que "com que Mollet no fa mai iniciatives d'aquest estil de música electrònica i per joves, doncs vam pensar que era molt bona idea intentar fer un festival per tothom i de manera gratuïta per gaudir d'aquesta música". A més, donat la bona acollida del festival, Batlle explica que la intenció de l'organització és "repetir-ho cada any".

Així, durant tot el dia van sonar a Ca l'Estrada diversos estils de música electrònica on van participar una trentena d'artistes. "Hi ha dj's del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i Barcelona", explica Batlle i afegeix: "Tothom ha vingut amb la premissa de que venien sense cobrar i per això tampoc cobrem entrada, perquè el que volíem fer era un festival de música gratuït i sense ànim de lucre per demostrar que es poden fer activitats sense gaire pressupost". Tot i això, els organitzadors han comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament que, entre d'altres, va cedir l'espai, els escenaris i el punt de llum.

 

 

 

Edicions locals