La capacitat educativa i social de l’esport, eix de les jornades al centre cívic de Can Borrell

El debat va comptar amb esportistes d’elit, com ara el càpita de la Copa Davis, Albert Costa, i l’esportista de  gimnàstica rítmica, Gervasio Deferr. La taula es completava amb la presència d’un membre de

Amb l'objectiu de promoure l'ús de l'esport com a eina educativa, un centenar de professionals d'aquesta pràctica es van reunir al centre cívic Can Borrell ahir a la tarda per reflexionar entorn aquests valors. "La pràctica de l'esport no s'acaba en aprendre la tècnica de l'esport corresponent sinó que significa quelcom més, significa de forma prioritària educar els infants perquè siguin esportistes i ciutadans de futur", assegurava l'alcalde i diputat d'Esports, Josep Monràs, durant la presentació de la jornada. Així mateix, Monràs va explicar que "l'esport comporta la relació amb els altres, conèixer i tenir en compte les normes, però també significa uns hàbits saludables i un comportament a l'hora de guanyar i perdre, entre d'altres".

En el marc d'aquestes jornades es va organitzar un debat on van participar esportistes d'elit, com ara el càpita de la Copa Davis, Albert Costa, i l'esportista de gimnàstica rítmica, Gervasio Deferr. La taula es completava amb la presència d'un membre de la directiva del CF Mollet UE, Verònica Rodríguez, i d'un ex-àrbitre de l'ACB, Victor Mas.

 

Edicions locals