Jordi Ferrer i Carles Román es reparteixen el premi de fotografia instantània de Festa Major

Ahir a la tarda es feia públic el veredicte. Ambdós guanyadors s’hauran de repartir el xec de 100 euros en compres al Mercat Municipal

Jordi Ferrer, amb en Moll Fer, i Carles Román, amb el castell de focs, són els guanyadors del premi de fotografia instantània de Festa Major. En aquest sentit, ambdós guanyadors s'hauran de repartir el xec de 100 euros en compres al Mercat Municipal. D'una banda, Ferrer ja porta temps dedicant-se a la fotografia com aficionat: "Vaig estar fent fotos tots els dies de Festa Major i en vaig lliurar unes vuit pel concurs". D'altra banda, Román fa poc que s'ha iniciat en aquest art i és el primer cop que participa en un concurs d'aquestes característiques. "Només vaig entregar una fotografia, aquesta em va agradar perquè es veu el pilar de benvinguts a Mollet", explica el guanyador.

A més, aquesta setmana el Mercat Municipal conjuntament amb Mollet Comerç ha iniciat una nova campanya per fidelitzar el comerç. Es tracta del sorteig de 50 premis, que consisteixen en un sopar i ball per a dues persones per al proper 28 de novembre. Així, tots els ciutadans que comprin als establiments adherits podran optar a aquest sorteig que es realitzarà amb la combinació de les tres últimes xifres del sorteig de l'ONCE del dia 13 de novembre. A més, el mateix dia del sopar, es presentarà la nova targeta Mollet Comerç, des d'on els usuaris podran obtenir descomptes i ofertes especials.

 

Edicions locals