Els contenidors soterrats ja estan en funcionament

L’endarreriment en el subministrament de material i un problema amb les conexions elèctriques han provocat que les noves àreas de recollida no estiguessin a punt fins ara

Les deu àreas noves de contenidors soterrats entraven aquesta setmana en funcionament. Després d'uns mesos de retard, la ciutat ja compta amb prop d'una seixantena de contenidors, que milloren l'impacte visul i faciliten la recollida selectiva. Segons l'alcalde, Josep Monràs, les instal·lacions s'han retardat a causa d'un "problema de subministrament de material ja que moltes ciutats també han apostat per aquest model" i després per "un problema amb les conexions elèctriques". De fet, aquest darrer punt ha comportat que al costat d'algunes àreas s'hagin hagut d'instal·lar una torre que faciliti les conexions elèctriques. A més, tot i que els contenidors estaven a punt ara fa uns dies, es van deixar bloquejats fins després de la nit de Sant Joan. La instal·lació de les noves àreas, un projecte del Fons Estatal per a la Inversió Local, ha comptat amb un pressupost de 900.758 euros (el pressupost inicial era de 1.000.842 euros). Una quarentena de persones han treballat en aquestes obres.

 

I és que, segons el consistori, Mollet és una de les ciutats més conscienciades en la recollida selectiva. Així mateix, l'alcalde de la ciutat ja ha anunciat que properament es posarà en marxa una nova àrea de contenidors soterrats al carrer Santa Perpètua i que també se'n col·locaran al parc de les Pruneres (tres noves àreas). "La nostra intenció es posar-ne allà on puguem, ja que hi ha llocs on al subsòl hi ha una xarxa de serveis i no els podem col·locar, i segons els recursos econòmics", explica l'alcalde.

 

Edicions locals