El CF Mollet UE empata a dos a casa contra el Manresa

Quan semblava que el Mollet tenia la última oportunitat d’avançar-se al marcador amb un penal en el temps de descompte, el propi Marcelo el va fallar, deixant el resultat amb l’empat a dos de la primera part

El primer equip del CF Mollet UE va disputar diumenge un altre partit de lliga, en aquesta ocasió, contra el Manresa. L'encontre va començar amb molta energia i la primera part va estar protagonitzada pels quatre gols que restarien durant tot el partit. Als minuts 14 i 16, el Manresa va estrenar el marcador amb dos gols consecutius. Els de Mollet van aconseguir l'empat gràcies a dos penals i l'encert de Marcelo a l'hora de llençar-los. La segona part, en canvi, no va deixar gaire bon sabor de boca per a cap dels dos equips. El marcador no es va moure i les ocasions de gol van ser escasses. Pels de Manresa, a més a més, la segona part va significar l'expulsió de dos dels seus jugadors, quedant en desavantatge numèric. L'equip molletà semblava tenir pressa per aprofitar la minoria dels rivals, i no va poder materialitzar aquestes ganes de guanyar. Diverses jugades per part dels dos equips, sumades a les decisions dels col·legiats, van escalfar l'ambient a les grades i a les banquetes. Les jugades es van realitzar a contrarellotge, seguides de targetes grogues. Quan semblava que el Mollet tenia la última oportunitat d'avançar-se al marcador amb un penal en el temps de descompte, el propi Marcelo el va fallar, deixant el resultat amb l'empat a dos de la primera part.

Havent acabat el partit, diversos insults i intents d'agressió van protagonitzar un espectacle poc afavoridor per l'esport, que va requerir la presència policial. El tècnic del primer equip, Sito Fradera, lamenta no haver aprofitat l'avantatge de jugadors al camp i assegura que "hem estat molt desconcentrats i no s'ha sabut crear el ritme". Pel que fa al rival, Sito admet que "en camp contrari el Manresa és difícil de guanyar".

 

Edicions locals