Els clubs esportius de hoquei i patinatge artístic comencen a treballar a les noves oficines

L’Ajuntament ha tancat les quatre torres del pavelló de Riera Seca per convertir-les en zones d’oficina, dins els projectes del Fons Estatal d’Inversió Local. A més, també s’han climatitzat els vestidors

El pavelló de Riera Seca ha patit una reforma interna. I és que l'Ajuntament, dins les obres del Fons Estatal d'Inversió Local, ha millorat les instal·lacions amb la climatització dels vestidors i l'adequació de les torres laterals com a zones d'oficina, un projecte que ha tingut un cost de 250.000 euros. "D'aquesta manera hem millorat el servei, i hem creat unes oficines més visuals i accessibles", explica Josep Monràs, alcalde de Mollet. Així, d'una banda, la desena de vestidors del pavelló ja compten amb climatització i aigua calenta sanitària provinent de gas natural. A més, la zona de dutxes compta amb polsadors per a l'aigua calenta.

D'altra banda, les quatre torres del pavelló han estat tancades per convertir-les en zones d'oficines on, a partir d'ara, tindran la seu els dos clubs esportius que utilitzen l'equipament. En aquest sentit, l'alcalde entregava dilluns al matí les claus de les noves oficines al president del Mollet Hoquei Club, Pascual Alemany, i al del Club Patinatge Artístic Mollet, José Antonio Marco. D'aquesta manera, les que fins ara havien estat les oficines d'ambdós clubs molletans es convertiran en zones d'emmagatzematge per al material. Així mateix, Monràs va mostrar a la màxima representació de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, la oficina de l'associació, que aquesta compartirà amb la resta d'entitats que ho sol·licitin. Finalment, la quarta torre acollirà el servei de megafonia del centre.

 

 

 

Edicions locals