Detingut un home acusat de cremar vuit contenidors a la ciutat

La Policia Municipal va detenir el veí de Mollet, de 40 anys, en ser sorprès quan acabava de prendre foc a un nou contenidor de l’Estació del Nord

La Policia Municipal va detenir la matinada de dimarts un veí de Mollet, de 40 anys, acusat de cremar vuit contenidors a la ciutat. De fet, l'home va ser detingut en ser sorprès quan acabava de prendre foc a un nou contenidor de l'Estació del Nord. Els agents del cos de seguretat van intervenir al detingut un encenedor, amb el que hauria provocat els incendis. Els fets van començar prop de mitjanit quan el detingut hauria incendiat un contenidor del carrer de Rafael Casanova. En poc més d'una hora, el detingut, acusat d'un delicte de danys al patrimoni municipal, hauria cremat altres contenidors als carrers Monturiol, Sant Jordi, Marià Fortuny, Fèlix Ferran, Girona i Sant Isidre.

Detingudes dues persones més

La mateixa nit, la Policia Municipal va detenir un home acusat de violència vers la seva parella. Així mateix, el cos policial també va detenir un home per conduir de forma temerària per la ciutat. Durant la detenció, es va realitzar una persecució en la que el detingut va col·lisionar amb dos vehicles de la policia, fet que va provocar ferides a dos agents. Finalment, l'home va ser detingut a Sant Fost, municipi on residia.

 

Edicions locals