Oficina d’Acció Ciutadana obre de nou les seves portes a la planta baixa de la rambla Balmes

S'ha ampliat l'equipament per poder atendre millor el públic. La remodelació s’ha fet a petició de la Federació d’Associacions de Veïns, que va denunciar el cas

Durant uns mesos, l'Oficina d'Acció Ciutadania de la Rambla Balmes ha atès al públic a la primera planta de El Casal, per mitjà d'un conveni que uneix les dues entitats. El motiu: l'ampliació de l'equipament situat a la planta baixa per oferir una millor atenció als ciutadans. En aquest sentit, aprofitant la presència de la directora general d'Acció Cívics, Violant Mascaró, ahir a El Casal, es van inaugurar aquestes reformes. "Hem remodelat els espais interns, desplaçant uns murs de plàdur i allargar-los per darrere, de manera que hem fet més àmplia i més fonda l'oficina", explica Mascaró, que assegura que el cost de la remodelació no ha superat els 14.000 euros. De fet, les millores s'han realitzat a petició de la Federació d'Associacions de Veïns que va denunciar com els ciutadans havien d'esperar el seu torn al carrer per falta d'espai a l'interior de l'oficina.

L'objectiu d'aquestes oficines és "ajudar al ciutadà a trobar aquells recursos socials, d'informació o tramitació que necessita", explica Mascaró, i afegeix: "són temps difícils on cada cop tenim més persones en situació d'exclusió social però també de necessitat d'informació, gent amb una franja d'edat cada vegada més gran que es troba sense recursos per fer front a unes despeses, a uns lloguers, a unes hipoteques... i les nostres oficines són cada cop més instruments molt útils, igual que les que ofereix l'Ajuntament o altres departaments de la Generalitat, per donar resposta a aquestes preguntes de la ciutadania".

 

 

Edicions locals