Els panellets i les castanyes, els protagonistes d'aquest cap de setmana

Les associacions de veïns i les entitats de la ciutat han preparat activitats populars per aquest cap de setmana

Les castanyes, els panellets i els moniatos són els protagonistes d'aquest cap de setmana. I és que arriba, un cop mes, La Castanyada. I precisament aquests dies, associacions de veïns i entitats de Mollet celebren aquesta festa en companyia. En aquest sentit, per dissabte diverses entitats veïnals compartiran amb els ciutadans les tradicionals castanyes. Aquest és el cas de l'AV Plana Lledó (a les 15 hores a l'avinguda Caldes), l'AV Can Pantiquet (a les 16 hroes a l'espai de sorra al costat de la pista de patinatge del Parc Lluís Companys) i l'AV Estació de França (a les 18.30 hores a la plaça Antoni Sunyé). D'altra banda, en el cas de les entitats, Tradicions i Costums ha organitzat una castanyada sardanista diumenge a la plaça Catalunya (17 hores). Així mateix, Morats i Torrats tenen previst sortir al carrer dissabte per oferir tallers infantils i castanyes.

Mansió torrada
La nit de les bruixes tindrà enguany un caliu ben torrat. I és que la colla dels Torrats s'ha apuntat a la celebració d'aquesta festa tradicional i ha preparat per aquesta ocasió l'anomenada Nit del Terror, amb passes al passatge del terror de la Mansió Torrada. "Si el dia de la nit de les bruixes tens ganes d'endinsar-te realment en aquests sentiments terrorífics no dubtis a participar-hi", asseguren els membres de la colla torrada de Mollet.
L'activitat terrorífica tindrà lloc aquest dissabte dia 31 d'octubre entre les 21 hores i la 1 de la matinada a la Sala Fiveller.

Horaris del cementiri
I precisament l'1 de novembre es celebra la festivitat de Tots Sants, un dia especial per recordar els difunts. En aquest sentit, el cementiri municipal ha ampliat el seu horari. Així, fins al proper 2 de novembre, l'equipament estarà obert al públic de les 9 del matí a les 6 de la tarda ininterrompudament. Així mateix, durant aquests dies també hi haurà una ampliació del personal, per realitzar una bona atenció al públic.

 

 

 

Edicions locals