El Club Atlètic Mollet presenta els corredors d’aquesta nova temporada

El president del CAM, Joan Ollé, comenta que “al club som com una família, no hi ha equips”. A més, el club ha ampliat l’oferta de dies per entrenar, que ara s’augmentarà als cinc dies de la setmana

Les pistes d'atletisme de La Pedra Salvadora van acollir dissabte al matí la presentació dels corredors del Club Atlètic Mollet (CAM). Un acte que va reunir corredors tant de l'escola com els més grans, alguns dels quals competeixen a nivell estatal. Es tractava, doncs, d'una trobada "familiar" per donar el tret de sortida a la temporada d'atletisme que va quedar inaugurada a partir del cap de setmana. En aquest sentit, el president del CAM, Joan Ollé, assegura que "al club som com una família, no hi ha equips", i es desmarca de la concepció que es té d'altres esports que competeixen en equips. Ollé afegeix que l'objectiu ara per ara dins del club és "anar pujant la base del club, ja que és petita, perquè a la que algun corredor destaca, marxa". Des del CAM volen promoure l'escola amb els més menuts i és per això que aquests tenen tant de protagonisme actualment. "Volem potenciar els nens petits, però també els més grans que estan aconseguint bons resultats", explica Ollé".

Com ja va avançar ‘Mollet a mà', el club ha ampliat l'oferta de dies per entrenar, que ara s'augmentarà als cinc dies de la setmana; oferint les pistes a tots els corredors per tal que es puguin compaginar els entrenaments amb altres activitats extraescolars. Amb l'inici de temporada també es va donar per inaugurades les competicions de cros i, properament, les de pista.

 

Edicions locals