El Recanvis Gaudí CB Mollet guanya a casa contra el Cosehisa Monzón per 95-58

Els molletans van aconseguir una victòria important que els ha pujat en la classificació. A mes, dissabte, es van presentar els equips del club i el nou grup de cheerleaders

Els jugadors del Recanvis Gaudí CB Mollet d'EBA poden estar satisfets del partit jugat dissabte al pavelló de Plana Lledó. Els molletans van aconseguir una victòria important que els ha pujat en la classificació i, de ben segur, els ha elevat les expectatives de cara aquesta temporada. El rival, Cosehisa Monzón, va tenir seriosos problemes per encarar el joc dels nois d'Àlex Coma, i van realitzar parcials molt fluixos. Va ser als últims deu minuts que els visitants van revifar i van remuntar punts. Així, 29-11, 28-13, 24-12 i 14-22 van ser els resultats dels diferents parcials obtinguts dissabte, els quals posen de manifest la feina feta pels locals tant en atac com en defensa. Joc fàcil i efectiu; atacs sense complicacions i molta concentració. El CB Mollet va saber moure's davant d'un Cosehisa Monzón poc centrat, tot i tenir jugadors imponents. Cal destacar l'actuació de Jonathan Ramírez, nova incorporació d'aquesta temporada, amb 33 punts, qui sembla haver-se integrat a la perfecció dins de l'equip molletà. La propera setmana el Recanvis Gaudí CB Mollet haurà de fer front al Club Bàsquet Vic, actualment primers classificats.

Dissabte, però, la festa al pavelló de Plana Lledó va començar bastant abans que tingués lloc el partit d'EBA. Com ja es tradició, a finals d'octubre es presenten els equips del club. Enguany hi ha més d'una vintena, als quals se'ls ha de sumar tota la canalla de l'escola de bàsquet.

 

Edicions locals