Els castellers de Mollet celebren el 17è aniversari baixant un pilar per les escales de l’Església

Durant la diada de diumenge es va fer entrega de la camisa de Casteller d’Honor a l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta

La Colla de Castellers de Mollet van passar un cap de setmana de celebracions, en el marc del seu 17è aniversari. Des de divendres fins diumenge al migdia, diverses activitats van reunir els castellers molletans per festejar aquest esdeveniment. La trobada de diumenge a la plaça Prat de la Riba va deixar enrere l'assaig multitudinari i el concert de l'Orquestra de Mitjanit de divendres i l'esmorzar col·lectiu i la cercavila de dissabte. Passades les dotze del migdia els castellers de Mollet es van fer la tradicional fotografia de família a les escales per on, uns minuts més tard, baixaria un pilar. El president de la Colla de Castellers, Josep Joan Agulló, explica que "feia molts anys que no baixàvem un pilar per les escales, i hem volgut recuperar-ho". Durant la celebració de la diada també es va fer entrega de la camisa de Casteller d'Honor a l'Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, per la seva col·laboració amb els castellers molletans. Un cop feta la foto de família, baixat el pilar i entregada la camisa, la colla de castellers de Mollet es van disposar a fer una petita actuació, enguany en solitari.

Agulló comenta que han rebut molta gent nova a la colla, tot i que "encara necessitaríem una mica més". El president, però, afirma: "No ens podem queixar de l'entrada de personal que hem tingut", i fa una valoració molt positiva de les celebracions de l'aniversari.

 

Edicions locals