L’alcalde lliura material esportiu per l’esport base dels equips de la ciutat

Més de 3.000 esportistes, entre federats i escolars, d’una quarantena d’entitats esportives es beneficiaran dels lots esportius entregats ahir per l’Ajuntament

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, entregava ahir a la tarda a La Marineta uns xecs a les entitats esportives que podran bescanviar per material esportiu per als seus equips base. "En total es beneficiaran més de 3.000 esportistes, entre els federats i els escolars, d'una quarantena d'entitats esportives que tenen pràctica esportiva de base", explicava Monràs, i afegia: "Tot i la situació de crisi d'aquest any hem pogut aconseguir uns recursos econòmics per tal de comprar material esportiu que serà dedicat per la millora de l'aprenentatge de l'esport de base del conjunt d'entitats de la ciutat". Així mateix, l'alcalde destacava que "tenir més material significa poder fer un millor aprenentatge de l'esport que es practica". L'acte, però, no només va ser una entrega de material sinó que l'alcalde va voler agraïr a les entitats "l'esforç que estan fent, no només perquè els nens i nenes aprenguin aquell esport que els hi agrada sinó també el component educatiu, fonamental en aquest procés".

D'altra banda, Monràs va explicar als presents una proposta que va sortir del Consell Municipal d'Esports: que els pares dels nens i nenes dels esports base signin, en la inscripció, el manifest de ‘l'Esport Educa, Fem-ho bé!' per tal que tinguin coneixement d'aquest manifest, que ja va ser signat per l'alcalde i les entitats esportives. De fet, segons Monràs aquest requisit ja s'aplica als Jocs Esportius Escolars. "D'aquesta manera el que faríem és que els pares i mares tinguin un major coneixement del que significa que el seu fill estigui fent esport, i significa quelcom més que jugar a bàsquet, futbol o altres disciplines esportives que hi ha a al ciutat, significa educar-los i en aquesta educació ells també hi intervenen", assegura l'alcalde.

 

Edicions locals