EUiA realitza una jornada de treball per parlar sobre els pressupostos municipals

Els comptes per 2010 s’aprovaran en un ple extraordinari el proper 19 de novembre. Ciutadans i membres de l’agrupació van proposar projectes que es presentaran als pressupostos de l’any vinent

EUiA organitzava ahir a la tarda, en el si de l'agrupació, una jornada de treball per parlar dels pressupostos municipals. "Com és tradicional, cada any quan s'aproven els pressupostos organitzem un acte en el que volem que la gent d'EUiA i les entitats proposin projectes que després presentarem al plenari", assegura Antonio López, coordinador local del partit. En aquest sentit, López afirma que demanaran al govern municipal que "hi hagi una partida més amplia per les propostes per sortir de la crisi", i afegeix: "Esperem que aquestes propostes siguin recollides per l'equip de govern, especialment les dedicades a la cohesió social i la creació de llocs de treball".

A més, durant la jornada els presents també van analitzar els projectes que s'estan desenvolupant en el si del Fons Estatal d'Inversió Local, i de possibles projectes de cara al nou pla, dedicat al desenvolupament sostenible, i que deixarà 5,6 milions a la ciutat. Entre les propostes d'EUiA es troba "la creació d'una escola taller per rehabilitar les masies de Can Flequer i Can Pantiquet, fet que potenciaria la formació i l'ocupació", explica López.

D'altra banda, les propostes que surtin d'aquesta jornada hauran de ser valorades també per l'agrupació d'ICV-EUiA abans de ser presentades al govern municipal. López explica que "estem esperant que ens convoquin per una reunió urgent amb l'equip de govern per parlar dels pressupostos i demanar que l'augment del 2% en impostos i taxes es dediqui a temes socials".

 

Edicions locals