Cada dijous la parada Bartalot ofereix la possibilitat de pagar en bitllets de pessetes

"És una manera d'ajudar a passar el Nadal a aquelles persones que van justes d'euros", explica Vicenç Pascual, responsable de la parada

Ara fa uns mesos en Vicenç Pascual, de la parada Bartalot del Mercat Municipal, va llegir en els mitjans de comunicació que la gent encara guardava a casa molts bitllets de pessetes. Així va ser com Pascual va tenir la idea de oferir la possibilitat de pagar les compres en la seva parada en bitllets de pessetes cada dijous de mes. "És una manera d'ajudar a passar el Nadal a aquelles persones que van justes d'euros", explica Pascual i afegeix: "De moment, els que més hem vist han estat els bitllets de mil pessetes". I és que l'establiment posava en funcionament ahir mateix aquesta campanya. Tot i això, Pascual afirma que de moment va poc a poc, ja que aquesta promoció està arribant pel boca a boca.

Així, cada dijous de mes, la parada Bartalot ofereix la possibilitat de pagar en bitllets de pessetes. "No acceptem monedes perquè ja estan caducades i no ens les canvien, i tampoc tornem canvi", explica Pascual, que assegura que "no volem convertir-nos en banquers, sinó ajudar a la gent a passar un millor Nadal". De fet, Pascual explica que durant la diada d'ahir "van venir, entre d'altres, dues persones apurades per omplir la nevera" que van pagar amb bitllets de pessetes.

 

Edicions locals