Un treball entorn les immigrants magrebines, segon premi Jordi Solé Tura

L’autora de la tesis és Djaouida Moualhi. El jurat també va decidir donar mencions a dos treballs per la qualitat dels treballs entregats

Djaouida Moualhi, amb un treball sobre les immigrants magrebines a Espanya i Itàlia, és la guanyadora del segon premi Jordi Solé Tura. En aquest sentit, el jurat ha decidit entregar el premi a Moualhi, per la "qualitat científica i per ser el que millor s'adaptava als objectius marcats pel premi". Així, l'autora del treball, de l'Institut de la Unió Europea de Florència, va afirmar que la seva intenció és que la tesis no quedi només en l'espai acadèmic. Moualhi és originària de Blida, al nord d'Algèria, i nacionalitzada espanyola. Doctora en Ciències Polítiques i Socials, des de 1996 ha treballat en temes relacionats amb la immigració de les dones i els seus drets.

D'altra banda, el jurat del premi va decidir donar dues mencions. Una, al treball "One person, one vote? Unequal turnout in comparative perspective", de la docotra Aina Gallego Dobón, de la Universitat Autònoma de Barcelona; i el segon, per "¿Socialización o contexto? La implicación política subjetiva de los españoles (1985-2006)", de la doctora Carolina Galais González, de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Edicions locals