Augmenta el nombre de participants als Jocs Esportius Escolars

Aquest cap de setmana va ser el tret de sortida de la temporada 2009-2010, on diverses escoles i entitats competeixen durant el curs i aprenen els valors de l’esport

Un any més, s'organitzen els Jocs Esportius Escolars, on diverses escoles i entitats competeixen durant el curs i aprenen els valors de l'esport. El complex esportiu de Ca n'Arimon i el pavelló de la Riera Seca seran les dues localitzacions on es disputaran els diferents partits en el transcurs d'aquesta temporada. Enguany s'ha vist incrementat el nombre d'equips participants, sent així que de 31 que van jugar l'any passat, ara en són 46. Un total de 18 entitats presenten els seus equips, augmentant així també el nombre de nens i nenes disposades a aprendre i passar-s'ho bé alhora que practiquen una activitat tan saludable com és l'esport en equip. Dissabte es va donar el tret de sortida a aquesta lligueta que finalitzarà abans que acabi el curs escolar. La distribució per equips en modalitats i categories és la següent: futbol sala benjamí, 11 equips; futbol sala aleví, 13 equips; futbol sala infantil-cadet, 12 equips; i minibàsquet benjamí-aleví, 10 equips.

Les 18 entitats que hi participen són: CEIP Montseny, CEIP Sant Vicenç, CEIP Col·legis Nous, CEIP Longaron, CEIP Joan Abelló, CEIP Sant Jordi, CEIP Princesa Sofia, CEIP Joan Salvat Papasseit, IES Vicenç Plantada, IES Gallecs, IES Mollet, Centre d'Estudis Mollet, Agrupació Escolar Anselm Clavé, Col·legi Lestonnac, Unió Futbol Sala Mollet, AAVV Estació de França, Futbol Sala Caldes i UEB Martorelles.

 

Edicions locals