La FAVM es mostra sorpresa davant la resposta del PSC

L’entitat reclamava la congelació d’impostos i taxes, i assegura que aquesta demanda sorgeix de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya

El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet (FAVM), Carles Pérez, aclarava, ahir a la tarda, que la demanda de la congelació de la factura fiscal que va demanar l'entitat no és una demanda exclusiva de l'associació molletana, sinó que sorgeix de la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya. Pérez realitzava aquestes explicacions arran del debat que l'associació i els socialistes han protagonitzat després que la FAVM demanes la congelació d'impostos i taxes ara fa una setmana. Pérez es mostrava sorprès davant el comunicat emès pel PSC, i va explicar que "la política veïnal no té res a veure amb les polítiques dels grups municipals".

Pérez també va afirmar que ha demanat "la retirada d'aquest escrit" als socialistes ja que considera que "no és manera d'actuar", i que "no entrarem en aquest parany que ens han preparat". El president de la FAVM es va mostrar contrari a "l'atac cap a dues persones de la junta" ja que les decisions es prenen en grup i va mostrar la voluntat de la federació de seguir treballant per la ciutadania i de dialogar amb l'Ajuntament. Així mateix, Pérez va anunciar que en els propers dies la FAVM realitzarà una junta extraordinària.

Posicionament del PSC

Davant els darrers comunicats emesos, el partit dels socialistes enviava ahir un comunicat on afirmava que, en el marc de la seva participació en la convenció municipal del PSC, valorava positivament "el posicionament dels partits d'esquerra a Mollet al darrer ple, que no van compartir el vot negatiu del Partit Popular i les seves tesis per la congelació de taxes i d'impostos per a l'any 2010" i que lamentaven i combatrien "les tesis i els posicionaments del Partit Popular contra les polítiques redistributives, base del nostre Estat del Benestar". Així mateix, el partit assegura que "recolza al seu grup municipal i al govern de la ciutat" i asseguren que "les nostres taxes i impostos són adequades per generar progrés i justícia social a la ciutat i no són comparables amb d'altres decisions impositives d'altres municipis amb un situació social, econòmica i uns conjunt de serveis i bonificacions diferent a la de Mollet del Vallès". En aquesta línia, el grup deixa constància de que creuen en la "participació ciutadana activa i amb un diàleg permanent".

 

 

Edicions locals