El nou Hospital es presenta com una ‘institució educada i responsable’

El Consorci Sanitari de Mollet ha mostrat els nous eixos estratègics d’acció de l’equipament a partir d’aquest any, que seran vigents fins al 2012

"Una institució educada i responsable: honesta, propera, professional i innovadora". Aquest serà l'eix de treball del nou Hospital de Mollet, que està previst que s'inauguri a l'estiu de l'any vinent. En aquest sentit, tot estrenant la nova imatge de l'equipament sanitari que s'està construint a la ciutat, el Consorci Sanitari de Mollet presentava ahir a la tarda els eixos estratègics que definiran les accions del nou centre des d'ara i fins al 2012. En aquest sentit, segons el director general de l'Hospital, Jaume Duran, a partir d'ara el centre actuarà sota els paràmetres de "el pacient com a raó de ser; els professionals com a principal actiu de l'organització; la gestió participativa i orientada als resultats com a vehicle de canvi; la consolidació de la sostenibilitat; promoció i construcció d'una xarxa de cooperació; i vetllar per promoure l'excel·lència clínica".

En quant a la nova imatge del centre sanitari, l'equip de Criteri de Comunicació, encarregat del projecte, explica que el logotip s'ha creat a partir de la imatge arquitectònica que presenta el nou centre i el roure que es pot trobar a la plaça d'aquest com a element de responsabilitat sostenible. En aquest sentit, Carme Esteve, adjunta a la Gerència de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut i vocal del Consell Rector del CSMV, afirma que "el nou logotip forma part d'un nou projecte amb noves tecnologies".

 

Edicions locals