Cinc euros en compres al Mercat Municipal per aquelles persones que donin sang

La campanya es realitzarà el proper 27 i 28 de novembre. La iniciativa de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i el Mercat Municipal té per objectiu incentivar a les persones a donar sang

L'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i el Mercat Municipal han unit els seus esforços per fer front a un mateix objectiu: incrementar el nombre de persones que van a donar sang. En aquest sentit, les persones que vagin a aquesta cita el proper cap de setmana obtindran un val de compra valorat en 5 euros que podran bescanviar en les parades del Mercat Municipal. "Aquesta és una manera d'implicar el teixit associatiu perquè la gent doni sang, i a més reben un obsequi que, a la vegada, reverteix en el Mercat", explica el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Dani Novo.

I és que segons Carlos Cano, president de l'Associació de Paradistes del Mercat, l'entitat volia participar en una campanya solidària i davant la proposta de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental no van dubtar en col·laborar-hi. Per la seva part, el president de l'entitat comarcal i representant del Banc de Sang, Joan Pi, explica que en els darrers mesos el nombre de donants ha patit una petita davallada: "A vegades la crisi no ens fa recordar que hem de donar sang, però hem de pensar que els malalts la continuen necessitant".

La campanya tindrà lloc el proper 27 i 28 de novembre a la Sala Fiveller. L'horari d'atenció serà de 10 a 14 hores, i de 17 a 21 hores.

 

Edicions locals