Tres mil infants es concentren a favor de la pau i la no violència

La trobada coincideix amb l’arribada de la Marxa per la Pau i la No Violència a Barcelona. En el transcurs de l'acte, els representants dels centres educatius, identificats amb el color distintiu de la seva escola, han cantant la canç&

Amb l'objectiu de crear un món més just i humà, uns tres mil infants, en representació de les diferents escoles de la ciutat, es concentraven aquest matí a la plaça Major a favor de la pau i la no violència. L'acte, el primer en el que tots els centres educatius de la ciutat participen de forma conjunta, coincidia amb l'arribada de la Marxa per la Pau i la No Violència a Barcelona. "Amb aquest acte, Mollet referma un cop més el seu compromís per la pau", explicava als presents l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i afegia: "Mollet demostra que és una ciutat que treballa pel diàleg, la pau, la integració i la solidaritat". En el transcurs de l'acte, els representants dels centres educatius, identificats amb el color distintiu de la seva escola, han cantant la cançó ‘Una gran marxa comença amb un petit pas', creada per l'ocasió, amb veus com "la violència no val la pena, només produeix destrucció fatal" o "amb un pas rere un altre construirem un món just i humà".

D'altra banda, els organitzadors de l'acte asseguren que la feina que s'està duent a les escoles entorn aquesta Marxa es guardarà en una "maleta viatgera", i que, un cop acabi aquest cicle, s'exposaran els treballs guardats en per "veure l'esforç que han fet els infants i els joves". Els actes entorn la Marxa per la Pau i la No Violència continuen aquesta tarda amb una conferència a la Marineta per presentar els objectius i els propers passos d'aquest moviment.

 

 

Edicions locals