Mollet inaugura aquest dissabte un espai on practicar els esports ‘urbans’

Les instal·lacions, on es podrà practicar amb l’skate, el monopatí i la bicicleta, estan ubicades al voltant del camp dels Germans Gonzalvo

Mollet ja compta amb un espai on practicar amb l'skate, el monopatí o la bicicleta. I és que aquest dissabte s'inauguraran les instal·lacions d'un dels primers ‘street park' de Catalunya, un espai on practicar els esports anomenats ‘urbans'. En aquest sentit, les instal·lacions amb una superfície de 1.200 metres quadrats,compta amb elevacions, escales, rampes, obstacles, baranes, desnivells i zones de connexió i de descans. La inauguració de dissabte començarà a les 11 hores. A les 11.45 hores està previst l'acte oficial i una exhibició d'skate, bmx i inline.

Fons Estatal d'Inversió Local
La construcció d'aquest equipament s'ha realitzat dins els projectes del Fons Estatal d'Inversió Local. Precisament, en la zona del camps dels Germans Gonzalvo també s'han fet altres reformes, com ara millorar l'accés al camp, construir un aparcament públic (amb 200 places) o la creació d'unes pistes de petanca.

 

 

Edicions locals