La Unió Futbol Sala Mollet presenta els nou equips d'aquesta temporada

El club fixa la seva filosofia en el futbol base, i aposta per fomentar valors com el sacrifici, la unitat i la disciplina

El complex esportiu Ca n'Arimon va rebre dissabte la presentació de tots els equips del club Unió Futbol Sala Mollet. Per a aquesta temporada, el club va presentar nou equips: escola, benjamí, dos alevins, infantil, cadet, dos juvenils i sènior, que conformen una "família" d'uns cent jugadors. En l'acte de presentació, l'alcalde Josep Monràs va fer un petit salt en la història del futbol sala a la ciutat i va explicar que aquest esport el sentia "molt seu". A més a més, Monràs va afegir que el futbol sala, igual que molts altres esports, serveixen per fomentar l'exercici així com l'educació: "La Unió Futbol Sala Mollet és una entitat compresa en els valors educatius i, tot i que es volen assolir fites dins la competició, també és bo que existeixi un aprenentatge".

D'altra banda, el president del club, Josep Maria Ollé, també va voler dir unes paraules en aquest acte de presentació i va assegurar que l'esport que fomenta el club segueix valors com el sacrifici, la unitat o la disciplina, però que l'objectiu primordial és "ser cada dia millors". A aquestes paraules, cal afegir la voluntat d'enguany per part de la Unió Futbol Sala Mollet de fer pujar els equips base.

 

Edicions locals