Mollet estrena un dels primers ‘street park’ de Catalunya

En el nou espai d'esports urbans es podrà practicar bike BMX, ‘skate' i ‘roller'. L’acte d’inauguració va reunir sectors a favor i en contra d’aquesta nova instal·lació

Dissabte al matí, Mollet donava per inaugurat el nou espai d'esports urbans anomenat ‘street park', situat a prop de la zona nova d'aparcaments del camp municipal Germans Gonzalvo. A Mollet ja existia un espai similar, l'skate park, a prop del pavelló de la Riera Seca. Aquesta, però, és una instal·lació "innovadora", segons explica l'alcalde Josep Monràs, i amb motiu d'aquesta novetat, "hi ha opinions contrastades". Aquesta afirmació per part de Monràs va respondre al sector en contra de l'street park que va fer acte de presència en la inauguració. I és que durant aproximadament una hora es van veure pancartes i es van escoltar xiulades i crits dirigits a l'Ajuntament per la construcció del nou espai. Un dels responsables de l'empresa constructora Seven, Eric Soto, comenta: "Tot i entendre la posició d'algunes persones perquè no els agrada el circuit, ens ha sorprès que hagin intentat boicotejar l'acte". Després dels parlaments, es va poder veure una petita exhibició de tots els aficionats a l'esport que es van apropar al nou ‘street park' per provar-lo.

Aquest circuit té una superfície de 1.200 metres quadrats que contenen diferents espais i desnivells, i ha estat construït alhora que l'ampliació del pàrking del camp de futbol i unes noves pistes de petanca, amb un cost total de 523.479 euros. En aquest ‘street park' es poden practicar tres modalitats d'esport: bike BMX, ‘skate' i ‘roller'.

 

Edicions locals