El diputat d’ERC, Uriel Bertran, mostra el full de ruta del partit als militants locals

Bertran va respondre ahir als dubtes de la secció local entorn el futur del partit i de Catalunya, i els hi va explicar els futurs projectes

El diputat d'ERC, Uriel Bertran, visitava ahir a la tarda a la secció local del partit per mostrar als presents el full de ruta d'ERC. En aquest sentit, Bertran va parlar dels projectes de futur del partit davant el context actual on "el Tribunal Constitucional està a punt de dictaminar contra l'Estatut" i on "el proper 13 de desembre els ciutadans estan cridats a les urnes per una consulta popular sobre la independència". Així, el diputat d'ERC va mostrar als presents les estratègies que es volen seguir camí de la independència.

I és que bona part del temps de Bertran es van centrar en les 160 consultes populars que es realitzaran a mitjans de desembre. "És fals que la gent no es preocupa per la política, quan els ciutadans veuen que la decisió està a les seves mans s'impliquen, quan no ho fan és perquè veuen que la decisió està en mans del polític, no a les seves", explicava el diputat.

 

Edicions locals