La regidora de Polítiques d’Igualtat demana la implicació de tots els ciutadans per acabar amb la violència de gènere

Assumpta Pastor va assegurar, en l’acte de lectura del manifest del Dia Internacional de la No Violència contra les Dones, que “aquest no és un problema de les dones, tots ens hem d’implicar i educar en la igualtat”

Fer publica la reivindicació de totes les institucions per acabar amb la violència de gènere. Aquesta és la base de la celebració el 25 de novembre del Dia Internacional de la No Violència contra les Dones, segons va afirmar la regidora de la Dona i Polítiques d'Igualtat, Assumpta Pastor, ahir al migdia en l'acte de lectura del manifest d'aquest dia. "Un dia sol no serveix, estem lluitant dia a dia, aplicant els protocols, educant a les escoles... per eradicar la violència de gènere", assegura Pastor, i afegeix: "Ens hem d'implicar tots, perquè aquest és un problema social que ens afecta a tots". Així, la regidora va apuntar a que cal "educar en la igualtat i el respecte" per acabar amb aquest tipus de violència.

La lectura del manifest forma part de les activitats que l'Ajuntament ha programat en el marc de la campanya "Mollet diu PROU!". El proper acte contra la violència de gènere serà aquest divendres, amb un curs de defensa personal per a dones al pavelló de Riera Seca (19.30 hores) i un estand de difusió i sensibilització dissabte a la plaça Major (11 hores).

 

Edicions locals