El Lledoner entra en funcionament com a centre per a la gent gran

L’equipament, que s'inaugura aquest diumenge, acollirà un centre de serveis, els nous estudis de Ràdio Mollet i el canal ‘Vallès Visió’. En el transcurs de l’acte es presentarà la nova imatge de l

Participació social, salut i seguretat. Aquests seran els eixos de treball del nou centre de serveis per a la gent gran El Lledoner, que s'inaugurarà aquest diumenge. D'aquesta manera, l'equipament funcionarà com a punt d'informació per a la gent gran, on es desenvoluparan activitats relacionades amb la salut, el benestar i les noves tecnologies, entre d'altres. Així mateix, segons l'Ajuntament, un altre objectiu del nou centre és promoure el voluntariat perquè "les persones grans transmetin la seva experiència amb intercanvis de coneixements, donant suport a la gestió i amb la promoció de xarxes d'ajuda mútua".

La festa de diumenge començarà amb una cercavila amb la Harpo's Band (11 hores) i continuarà durant tot el dia. A més, en el transcurs de la inauguració, es presentarà la nova imatge de la plaça Cinco Pinos.

Ràdio Mollet i ‘Vallès Visió', al barri de Plana Lledó
El Lledoner també serà la seu dels nous estudis de Ràdio Mollet i el canal 'Vallès Visió' de la Televisió Digital Terrestre. En aquest sentit, la ràdio municipal traslladarà els seus estudis fins aquest equipament, dotat de dos estudis de gravació, així com espais per als serveis informatius i administratius de l'emissora. 'Vallès Visió', però, tardarà encara uns mesos ha utilitzar la nova seu, ja que començarà a emetre a partir de l'abril de 2010.

 

Edicions locals