Més de 600 nens participen aquest matí en una jornada de ioga per la pau

A la tarda, el Mercat Vell acollirà el congrés internacional de ioga per la pau, on hi hauran conferències i exhibicions de diferents tècniques

Ioga per la pau. Aquest és l'eix d'actuació que durant tot el dia d'avui tindran les activitats que es desenvoluparan al Mercat Vell. En aquest sentit, segons Swamini Danda, presidenta d'aquest congrés internacional, està previst que en la jornada del matí participen més de 600 alumnes. "Els més petits reben el missatge del ioga a través de contes i petits reptes no competitius que els fan descobrir la seva capacitat de control, d'equilibri, de concentració, de relaxació...", explica Danda.

D'altra banda, la tarda estarà dedicada als adults, on, segons el programa d'activitats, hi haurà conferències i exhibicions de les diverses tècniques. El congrés, amb el lema ‘La pau interior com a base d'una cultura de l pau', comptarà amb la presència de figures destacades d'aquest àmbit, com ara Federico Mayor, president de la Fundació Cultura per la Pau i director general de la UNESCO durant 12 anys. El Congrés començarà a les 18.45 hores.

 

Edicions locals