L’Obra Social de La Caixa inverteix en projectes socials i de gent gran a la ciutat

L’entitat destinarà 23.000 euros a la ciutat, en programes del Centre de Serveis per a la gent gran El Lledoner i l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats

L'Obra Social de la Caixa destinarà 23.000 euros en projectes de la ciutat. Així s'ha fet públic aquest matí en el marc de l'acte de signatura del conveni entre l'entitat bancària i l'Ajuntament. Segons l'alcalde Josep Monràs, 10.000 dels 23.000 euros s'invertiran en millorar els equipaments del Centre de Serveis per a la gent gran El Lledoner, que ha definit com "un centre de referència a la ciutat". D'altra banda, els 13.000 euros restants es dirigiran a l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, per realitzar activitats que ajudin als usuaris d'aquesta institució a millorar els seus coneixements, la seva psicomotricitat i el seu benestar.

D'altra banda, segons Josep Maria Mauri, director de l'Àrea de Negoci de La Caixa al Vallès Sud, l'entitat treballa per poder invertir part del seu pressupost en la Fundació que, probablement, al 2010 tindrà el mateix pressupost que enguany. En aquest sentit, tant Mauri com Monràs han coincidit que sempre hi ha hagut entre ambdues entitats "una col·laboració continuada en el temps".

 

 

 

Edicions locals