La UD Molletense guanya l’Infomovil Alzamora CF per 2-0

El tècnic molletà, Antonio Filgaira, bastant descontent amb el resultat, assegurava: “Aquest és el pitjor partit que hem disputat durant la temporada, ha estat horrible i desastrós”

L'encontre disputat dissabte a la tarda al camp de la Zona Sud devia deixar un sabor de boca agredolç als aficionats de la Molletense. Per una banda, el resultat positiu perquè és garantia dels tres punts, però per altra banda, l'Infomovil Alzamora CF és un dels equips cuers i el partit que es va veure no va ser el que molts, segurament, esperaven. Els gols de l'equip local van arribar en dos moments molt diferents l'un de l'altre. El primer, de Xavi en el minut u, tot just havent començat el partit. El segon, en el temps de descompte (minut 92) gràcies a Carmona. Els noranta minuts restants, no van deixar veure jugades destacades ni tampoc ocasions clares de gol.

El primer equip de la UD Molletense va aconseguir una victòria tot i no haver fet un partit per treure's el barret. Malgrat el joc, cal destacar que tots dos equips van intentar aguantar fins el final, procurant oferir el millor joc possible i provant de crear ocasions de gol, que sovint no arribaven ni a l'àrea contrària. El tècnic molletà, Antonio Filgaira, bastant descontent amb el resultat, assegurava: "Aquest és el pitjor partit que hem disputat durant la temporada, ha estat horrible i desastrós". Filgaira, a més a més, explica: " No hem sabut aprofitar un partit fàcil, ja que el rival donava per fer un joc millor". Malgrat aquest partit, l'entrenador de la Molletense afirma que "l'equip està seguint una dinàmica positiva". La propera setmana els nois del primer equip juguen contra l'Argentona.

 

Edicions locals