‘Tina, la bruixa fina’ inaugura la campanya de teatre a les escoles

Els infants de primer i segon d’educació primària passaran al llarg del curs per Can Gomà. L'objectiu de la campanya és apropar la cultura als infants

La música, el teatre i la dansa ja han arribat a les escoles. I és que el teatre de Can Gomà engegava ahir la campanya de teatre als centres educatius. Així, al llarg del curs els alumnes de primària i secundària de les escoles públiques aniran passant per Can Gomà per participar en aquestes obres. "En el cas dels alumnes de secundària, les obres tracten temes que preocupen als alumnes i que els ajuden a treballar determinats valors" explica la regidora d'Educació, Alícia Domínguez, i afegeix: "Per això es fa un treball previ i posterior a l'obra a les aules".

Aquesta campanya va començar ara fa 21 anys, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. "Portem una programació de qualitat, amb dos espectacles per cada cicle", afirma la regidora d'Educació. En aquesta ocasió, els alumnes gaudeixen aquests dies de l'obra ‘Tina, la bruixa fina', de la companyia Tàbata Teatre.

 

Edicions locals