El Museu Abelló acull una exposició amb imatges de la vida quotidiana de persones amb discapacitat

Cada fotografia va acompanyada d’una paraula que engloba l’activitat que realitzen. L’objectiu és mostrar com viuen les persones amb discapacitat situacions de la vida diària

Transmetre com viuen les persones amb discapacitat situacions quotidianes de la vida diària és l'objectiu de la mostra de fotografies que s'exposa aquests dies al Museu Joan Abelló. Sota el títol "Voluntats", es mostren un seguit de persones amb discapacitat fent tasques diàries: planxar, treballar, gaudir del temps lliure... "Volem mostrar la nostra realitat diària", explica l'Anna Morcillo, terapeuta ocupacional del Centre Alb bosc, i afegeix: "Les fotografies no representen a persones, sinó tot el col·lectiu de discapacitats". En aquest sentit, les fotografies han estat impreses pel Taller Alborada.

La inauguració de la mostra va tenir lloc ahir a la tarda, en el marc del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. Aquesta, però, no és l'única activitat preparada per commemorar aquesta diada. L'Institut Municipal de Servei als Discapacitats també ha preparat un seguit de xerrades adreçades a les famílies i els professionals, que tindran lloc fins al febrer. Així mateix, també s'han programat visites al centre i espectacles de teatre.

 

 

Edicions locals