Estudiants de màsters universitaris coneixen les varietats que es cultiven a Gallecs

Els alumnes de la Universitat de Barcelona van visitar l’espai rural per desenvolupar-hi una part del seu programa docent

Gallecs va ser l'espai triat per dos màsters de la Universitat de Barcelona per desenvolupar-hi una part del seu programa docent. En aquest sentit, alumnat del Màster Europeu d'Història i Cultura de l'Alimentació, que s'imparteix a Barcelona amb la col·laboració de les universitats de Bolonya i Tours, van apropar-se a l'espai rural de Gallecs per conèixer les varietats tradicionals d'aliments en cultius ecològics d'aquesta zona, especialment de la mongeta del ganxet i els calçots. I és que aquest màster té com a objectiu "comprendre i explicar els motius dels comportaments alimentaris humans, les raons dels canvis, així com analitzar, valorar i promocionar el patrimoni alimentari i gastronòmic".

D'altra banda, alumnes del Màster d'Agricultura Ecològica de la Universitat de Barcelona van visitar la zona per conèixer el projecte de reconversió a l'agricultura ecològica de Gallecs. I és que aquesta activitat forma part del conveni de col·laboració entre el Grup de Recerca d'Ecologia dels Sistemes Agrícoles i el Consorci de l'Espai Rural d'Interès Natural de Gallecs.

 

Edicions locals