L’Ajuntament inicia l’aprovació dels projectes del nou fons estatal per als municipis

Els projectes posen èmfasi en les noves tecnologies i en noves plataformes per crear ocupació. El 20% dels 5,6 milions d’euros que rebrà Mollet es destinaran a despesa social

Sostenibilitat econòmica i ambiental. Aquests seran els dos eixos principals dels projectes que l'Ajuntament de Mollet presentarà al nou Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local. En aquest sentit, entre els projectes destaquen l'adequació i millora dels centres educatius, la creació d'un envelat permanent a la zona dels Germans Gonzalvo i la creació d'una superfície de plaques fotovoltaiques a Can Magarola, entre d'altres. Així mateix, el nou pla també contempla projectes relacionats amb les noves tecnologies i amb l'eliminació de barreres arquitectòniques.

Tot i que aquesta mateixa setmana l'Ajuntament ha començat l'aprovació de diversos projectes per presentar-los al Ministeri de Política Territorial per la seva aprovació definitiva, ja que s'han d'acordar al llarg del mes de desembre, l'alcalde Josep Monràs assegura que "hi poden haver canvis ja sigui perquè el projecte no s'hagi aprovat o perquè producte del projecte s'hagin d'acotar les xifres".

D'altra banda, l'Ajuntament destinarà un 20% dels diners del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) a despesa corrent destinada a la prestació de serveis educatius i socials. Aquesta era una de les novetats que presentava el nou projecte del Govern estatal. D'aquesta manera, dels 5,6 milions d'euros que rebrà Mollet, poc més d'un milió estarà destinat a despesa ordinària de serveis socials.

Edicions locals