Juan Toribio, nou director esportiu del CF Mollet UE

Toribio substitueix en el càrrec a Xavi Gurri, que va ser destituït el passat mes de març. A més, el club també incorpora nous entrenadors pel juvenil A i l’infantil A

Juan Toribio és el nou director esportiu del CF Mollet UE. Toribio substitueix en el càrrec a Xavi Gurri, que va ser destituït el passat mes de març, i serà l'encarregat de "marcar les directius a seguir des de l'aleví D fins al primer equip, treballant conjuntament amb els coordinadors i entrenadors dels diferents equips", apunten des de l'entitat esportiva. En aquest sentit, segons el president del club, Feliu Tura, amb aquesta nova incorporació es dóna "un plus més de qualitat a l'entitat i intentar generar un model de joc similar a tot el futbol-11 del club". Toribio, de 43 anys, compta amb una àmplia experiència en clubs com el del Prat, el Cornellà o el Granollers. A més, va jugar al primer equip del RCD Espanyol i al Mérida.

D'altra banda, aquests dies el club també ha incorporat nous entrenadors pel juvenil A i l'infantil A. D'aquesta manera, Albert Garcia ex-entrenador de l'Hospitalet de Divisió d'Honor, substitueix a Juan Manuel Jurado al front dels juvenils; i Isaac Lorente, que havia entrenat aquesta temporada l'infantil A del Granollers, substituirà a Xavi Gras i Carles Galian al front de l'infantil.

 

Edicions locals