El Partit Popular demana la creació d’una nova estació d’autobusos a Mollet

El partit va fer aquesta petició en el marc de la junta comarcal de la formació, que va tenir lloc aquest divendres al Centre Cultural La Marineta

Amb l'objectiu d'explicar el moment actual així com les esmenes presentades en els pressupostos de la Generalitat per la comarca, divendres a la tarda el Centre Cultural La Marineta acollia la junta comarcal del Partit Popular. En l'acte va estar present Dolors Montserrat, diputada de la formació al Parlament, que va explicar que "en uns moments de crisis a Catalunya considerem que els pressupostos de la Generalitat no estan a l'alçada de les circumstàncies", i va assegurar que "els pressupostos tornen a caure a la comarca, en el cas de 2010 baixen un 5,6%". En aquest sentit, Montserrat va afirmar que "no hi ha una sensibilitat positiva per la comarca per sortir endavant d'aquesta crisi".

Per això, el Partit Popular ha presentat un seguit d'esmenes valorades en 15 milions d'euros per inversions a la comarca. Així, la formació demana una nova estació d'autobusos a Mollet, un nou pont sobre la riera de Caldes de Montbui o més recursos per la Políclinica del Vallès i un nou edifici per aquesta, entre d'altres. En aquest sentit, la presidenta comarcal i regidora a Mollet, Susana Calvo, assegura que "aquí manquen molts serveis, per tant, creiem que era prioritat una nova estació d'autobusos i ho vam demanar al nostre grup parlamentari", i afegia: "Mollet necessita treballar i que no ens pugin els impostos com ho estan fent des de l'Ajuntament". A més, el Partit Popular també es mostra favorable a la supressió de l'impost de donacions i successions i al fraccionament de pagament d'impostos. En aquest moment, les esmenes presentades als pressupostos de la Generalitat es debaten en comissió i passaran al Parlament de Catalunya aquesta setmana.

 

Edicions locals