Independents per Mollet inaugura una nova seu oberta a tots els ciutadans

Segons IxM, “el local serà una porta oberta als ciutadans, que ens permetrà contactar amb ells amb més facilitat”, i afegien: “Serà un punt d’informació alternatiu; aquest punt de trobada é

Un local a l'avinguda Llibertat, dins el Petit Bulevard, serà la seu, a partir d'ara, de l'agrupació d'Independents per Mollet. "Aquest modest local ens permetrà tenir una presència física estable", explicava el president de l'entitat, Jesús M. Carrasco, durant la inauguració d'aquesta seu. Així, segons IxM, "el local serà una porta oberta als ciutadans, que ens permetrà contactar amb ells amb més facilitat", i afegien: "Serà un punt d'informació alternatiu". Carrasco assegura que "aquest punt de trobada és modest i petit però és molt gran en treball i il·lusions". A més de ser un punt cèntric, IxM va decidir col·locar la seva seu al voltant del Tabaran perquè "el Tabaran és un edifici significatiu de la ciutat, un espai en lluita, com nosaltres".

Així mateix, en el transcurs de l'acte, l'agrupació va atorgar el Caganer de l'any a Canal Mollet TV, i asseguraven: "No tenim res en contra dels professionals que hi treballen, sinó que estem en contra de la censura política que hi ha". "No hi ha pluralitat, ja que no s'han inclòs en tot l'any cap informació de la que ha generat Independents", afirmava Carrasco.

 

Edicions locals