Una vintena de dones participen en el projecte ‘Dones motor de canvi’

De la vintena de participants, un 30% s’han inserit al món laboral, segons la regidora de Polítiques d’Igualtat de Mollet

La Marineta acollia aquest dimarts l'acte de cloenda del projecte ‘Dones motor de canvi' on han participat una vintena de dones, de les quals, un 30% s'han inserit al món laboral, segons la regidora de Polítiques d'Igualtat de Mollet, Assumpta Pastor. En aquest sentit, les participants van recollir els diplomes conforme han participat en cursos de formació ocupacional d'aquest projecte, realitzat conjuntament entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental, i els ajuntaments de Granollers i Mollet.

Així, al llarg de l'any, s'han realitzat exposicions, xerrades de sensibilització als Instituts d'Educació Secundària i cursos de formació amb l'objectiu "d'educar i sensibilitzar i apropar les dones a llocs de treball on és difícil que entrin perquè estan masculinitzants", afirmava Pastor. El projecte ‘Dona, motor de canvi' s'engloba en el programa Tribuna Vallès Motor, pensat per afavorir el desenvolupament socieconòmic del Vallès.

 

Edicions locals