Teresa Sala, premi Reconeixement Accions Solidàries 2009

Sala va rebre el guardó per la seva defensa de la pau i la llibertat. L’entrega del premi es va fer en el marc de la presentació d’un nou número de la revista ‘Mosaic’

El regidor de Solidaritat i Cooperació, Antonio Felices, feia ahir entrega a Teresa Sala del premi Reconeixement Accions Solidàries 2009, per la tasca que ha realitzat en la defensa de la pau i la llibertat, així com per la seva dedicació a diferents entitats, com ara en la Plataforma Aturem la Guerra. L'entrega del guardó es va fer en el marc de la presentació d'un nou número de la revista ‘Mosaic', elaborada per les entitats de solidaritat de la ciutat. En aquest sentit, Enric Duñach, membre d'una entitat solidària i encarregat de presentar aquest nou número de la revista dedicat al planeta terra, va demanar als presents una reflexió personal per millorar el treball conjunt i va proposar difondre una agenda trimestral amb les activitats de les diferents entitats.

Així mateix, en el transcurs de l'acte el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, va pronunciar una xerrada entorn la justícia i Àfrica. Oliveres va tocar, en la conferència, diversos problemes d'aquest continent, com ara la fam, que va dir que és el primer problema del món, la renta, o l'armament, entre d'altres. Així, Oliveres va assegurar que "mentre no canviem els valors no farem res de res" i va explicar que el que es pot fer és "difondre informació, fer projectes a l'ordre del que ells ens demanen, i canviar les nostres actituds".

 

Edicions locals