El projecte ‘Murart’ engega un bloc entorn el grafit com a art

A través d’aquesta pàgina, les persones interessades en accedir a un mur per deixar-hi el seu art podran realitzar la seva sol·licitud

Amb l'objectiu de presentar el grafit com un art i una font de cultura, ara fa uns mesos l'Ajuntament de Mollet presenta el projecte ‘Murart', centrat en facilitar la cessió d'espais on pintar lliurement. Ara, la regidoria de Joventut ha presentat el bloc d'aquest projecte, on les persones interessades podran enviar una sol·licitud per accedir a un mur (dividits en tres segons el nivell de l'artista), descarregar-se la normativa del projecte i veure un mapa dels murs de la ciutat.

‘Murart' forma part del Pla Jove de Mollet, i compta amb una comissió assessora formada per joves de la ciutat especialistes del grafit. En aquest sentit, els objectius del projecte són donar a conèixer als joves, i a la ciutat, el grafit com art urbà allunyat del vandalisme; potenciar un tipus de treball artístic en el col·lectiu juvenil; i facilitar l'accés als murs on és permès de fer grafits.

 

Edicions locals