Creix l’activitat de l’Hospital a l’espera del trasllat al nou centre

L’entitat tanca l’any sense dèficit i amb un petit excedent, segons el director general, tot i l’augment de la demanda dels ciutadans

"Totes les línies de treball de l'hospital han crescut en activitat". Així ho va assegurar el director general de l'Hospital de Mollet, Jaume Duran, ahir en el marc d'una roda de premsa, i afegia: "Els mesos d'octubre i novembre han estat els de major activitat per la grip A i els quadres gripals". En aquest sentit, segons el director assistencial del centre, Josep Maria Ibáñez, enguany el servei d'hospitalització ha crescut un 4% i l'activitat d'urgències més d'un 3%. Tot i això, Ibáñez destaca que "l'activitat de l'hospital de dia no ha parat de créixer, amb un augment d'un 27% respecte l'any anterior, principalment en serveis relacionats amb l'oncologia".

D'altra banda, segons dades de l'Hospital, s'han reduït les llistes d'espera, principalment d'ecografies i endoscòpies i ara tots els serveis es situen dins "el temps de garantia que marca el departament de Salut", expliquen des del centre sanitari. El centre també ha realitzat millores internes, incloent la prescripció electrònica, ha renovat el sistema informàtic del departament de recursos humans, i ja treballa de cara al pla de trasllat cap al nou Hospital que, segons les previsions, s'inaugurarà abans del mes de juny de 2010. "En aquest moment estem fent el mapa de personal del nou Hospital per veure les necessitats reals", assegura Duran.

 

Edicions locals