Mollet podria posar en marxa el servei d’incineració a principis de 2011

El plenari donava ahir llum verda a aquest projecte, i aprovava el plec de clàusules administratives del contracte de gestió i la convocatòria de licitació

Mollet podria posar en marxa el servei municipal d'incineració a principis de 2011. I és que el plenari donava ahir llum verda a aquest projecte, i aprovava el plec de clàusules administratives del contracte de gestió i la convocatòria de licitació. En aquest sentit, segons la regidora - coordinadora de l'àrea de Serveis Territorials, Ester Safont, l'empresa concessionària tindrà un període de nou mesos per construir les instal·lacions des de la signatura del contracte. Així mateix, Safont va anunciar que tot i la concessió a una empresa externa, el servei continuarà sent municipal. A més, un cop el servei tingui uns comptes positius, haurà de donar un 2% dels ingressos de l'any anterior a l'Ajuntament.

D'altra banda, el plenari també va aprovar la creació d'una comissió d'estudi per modificar el reglament de sardanes perquè el premi de sardanes i música per a cobla de la ciutat passi a anomenar-se Certamen Josep Solà Ciutat de Mollet. Així mateix, també es va aprovar la proposta de donar el nom de Jordi Solé Tura al Centre d'Estudis per la Democràcia. En aquest sentit, el regidor d'ICV-EUiA, Antonio López, va proposar al consistori que, en el marc de fer un homenatge, el nou IES de la Vinyota porti el nom d'Anna Bosch, alcaldessa de Mollet entre 1979 i 1983.

Finalment, el ple va desestimar els recursos posats per l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès i d'Independents per Mollet a les ordenances fiscals i preus públics aprovats en el ple del mes d'octubre.

 

Edicions locals