La Biblioteca Can Mulà acull la presentació del llibre ‘Juguemos a contar!’

El document recopila una vintena d’històries explicades per infants de Mèxic en el marc d’un projecte per fomentar la lectura

‘Juguemos a contar!' és el títol del llibre que es presentava ahir a la tarda a la Biblioteca Can Mulà, en el marc d'un projecte per fomentar la lectura. I és que aquest document recopila una vintena d'històries explicades per infants de Mèxic que parlen de la seva vida quotidiana, els viatges que realitzen o de llegendes que passen de pares a fills, entre d'altres. "L'objectiu és preservar la tradició oral dels llocs on s'ha portat a terme el programa i preservar la cultura per no perdre aquestes tradicions" explica Claudia Loredo, presidenta d'Igualtat AC, organitzadora del programa. L'activitat va comptar, des del principi, amb una contacontes de la comarca, la Mon Mas, que va explicar com porta a terme el seu treball i els va donar un cop de mà per treure endavant aquesta iniciativa.

El projecte inicial, però, va comptar amb més d'un centenar de participants. D'aquests contes, l'entitat en va seleccionar una vintena per incloure en la publicació d'Igualtat AC. I és que l'entitat treballa des de tres fronts: promoure la igualtat a través de la cultura, promoure els drets humans, treballant principalment amb les dones, i fomentar la participació ciutadana. Ara, l'organització presenta aquest llibre fora de terres mexicanes per donar a conèixer el treball que realitzen i buscar nous recolzaments.

 

Edicions locals