Les entitats preparen un cap de setmana d’activitat per les festes de Nadal

El Caga Tió, el concert de Nadal o el de Sant Esteve i la representació dels ‘Pastorrats, els pastorets torrats’ són algunes de les activitats per aquestes festes de Nadal

El Nadal ja és aquí i, amb ell, arriben un bon nombre d'activitats organitzades per les entitats de la ciutat amb l'objectiu de passar unes festes animades. En aquest sentit, la vigília de Nadal el Mercat Municipal acollirà el seu Caga Tió particular, mentre que el dia 25 de desembre, aquest es traslladarà al carrer Sant Francesc amb passatge de l'ombra, de la mà de l'Associació de Veïns de Santa Rosa. I la mateixa tarda, arriba la 29a edició del Concert de Nadal organitzat per Tradicions i Costums, amb les sardanes i la música per a Cobla de la Jovenívola de Sabadell, i les cançons del cantant SAM. "Aquest concert és la cloenda de tota l'activitat sardanista de l'any", apunten els organitzadors. L'acte tindrà lloc a partir de les 19.30 hores al Teatre Municipal de Can Gomà.

El dia de Sant Esteve, la Banda de Joves Músics de Mollet agafarà el relleu musical de la ciutat amb una actuació a l'església de Sant Vicenç a partir de les 18.30 hores. Mitja hora més tard, la colla dels Torrats iniciaran la representació de "Pastorrats, els pastorets torrats" al Teatre Municipal de Can Gomà.

 

 

Edicions locals