Una seixantena de persones participen en un Training Camp de Ball de Saló a Ca n’Arimon

Al camp de treball, organitzat per l’Escola Dandi, els participants realitzen classes de preparació física, psicologia esportiva i tècnica de diferents modalitats de ball

Una seixantena de persones participen aquests dies en un camp de treball que l'Escola Balls de Saló Dandi organitza anualment perquè els participants, que competeixen a alts nivells, puguin millorar el seu ball i entrenar. "El que fem és ajuntar totes les activitats que fan o que ajuden a millorar el ball en l'àmbit de competició en aquests dies perquè la gent pugui tenir-ho tot agrupat", explica Isaac Rovira, un dels organitzadors, i afegeix: "Estem fent classes de preparació física, psicologia esportiva, tècnica de diferents modalitats de ball, entrenaments, flamenc per l'utilització de caràcter i braços...".

I és que d'aquí a un mes i mig arriben els primers Campionats d'Espanya i per això aquesta és una bona època per entrenar fort i fer aquests intensius, explica Rovira. Aquest, però, no és el primer cop que l'Escola organitza un d'aquests camps de treball sinó que els tallers ja arriben a la tercera edició amb la participació de persones d'entre 10 i 63 anys.

 

Edicions locals