Els equips molletans recorden la figura de Juan Bocanegra

Bocanegra, president del Lourdes CF, moria el passat mes de juliol. En aquestes dates, els jugadors li van retre un particular homenatge

El passat diumenge, els tres equips molletans -Lourdes CF, CF Mollet UE i UD Molletense - es van reunir al camp de Can Vila per disputar un triangular en honor al president del Lourdes CF, Juan Bocanegra, que moria el passat mes de juliol. Encara que es tractava de partits amistosos, els jugadors van sortir a buscar la victòria des del xiulet inicial i van deixar-se la pell en cada jugada. No obstant, l'important no era el resultat final, sinó gaudir del futbol i recordar a un home que va dedicar la seva vida a aquest esport. Durant el descans, la viuda de Bocanegra, acompanyada de diversos amics i familiars, va rebre un ram de flors i una placa en memòria del seu difunt marit.

Després d'un breu discurs en memòria de l'expresident, la pilota va tornar-se a posar en moviment. Quan el darrer partit va finalitzar, els presidents dels diferents clubs, els capitans dels equips i els tres àrbitres de la jornada van recollir unes insígnies que agraïen la seva participació en aquest torneig commemoratiu. Sens dubte, aquest és el millor comiat que es podia dedicar a l'expresident del Lourdes CF, Juan Bocanegra.

 

Edicions locals